0

Pénzügyi termékek összehasonlítása

Pénzügyi termékek összehasonlítása egyszerű, ha a típusuknál vizsgáljuk őket. Az egyik pénzügyi termék arról, szól, hogy spóroljunk, és fialtassunk meg a bankban a pénzünket, a másik pedig előtakarékosságot nyúlt a nyugdíjas éveinkre, és még. A biztosítás pedig egy állandó kiadást jelent, azonban váratlan helyzetek esetén kisegít a bajból.

Többféle biztosítás is létezik, az alap szolgáltatásba tartozó lakásbiztosítástól az ingóságainkat védő kiegészítő biztosításokig. Hiszen ha bemegyünk manapság egy mobiltelefon szolgáltatóhoz, akkor az igen drága okostelefonunkra már köthetünk biztosítást is törés, lopás, vagy egyéb külső probléma esetére.

Pénzügyi termék a lakásbiztosítás is

Pénzügyi termék a lakásbiztosítás is

A bankbetétek viszonylag alacsony kamattal manapság arra jók, hogy ne otthon a párna alatt tartsuk a pénzünket, hanem a bankban, így legalább a pénz romlásának ellenértékét megkapjuk a bankbetét lejártakor, viszont mostanában nagyon oda kell erre is figyelni, hiszen a különböző tranzakciós költségek már a betéteinket is terhelik a kamatadó és az EHO leonásán túl.

A nyugdíj előtakarékosság pedig egy olyan pénzügyi termék, mellyel a nyugdíjas életünkre tudunk spórolni, hiszen nem mindig várhatunk az államtól sajnos megfelelő összegű nyugdíjat mellyel rendelkezhetünk és biztos megélhetést nyújt. Minden hónapban egy bizonyos összeget be kell fizetnünk, majd ez után fogjuk kapni a kamatot is, és mire megérjük a nyugdíjas kort, addigra van egy szép összegű megtakarításunk, mellyel biztonságban tudhatjuk magunkat, ha esetleg alacsony összegű lenne a nyugdíjunk.

 

  
Iktatva: Befektetési tanácsadás, Biztosítási tanácsadás, Hitel tanácsadás, Nyugdíj tanácsadás, Pénzügyi tanácsadó Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pénzügyi tanácsadó 2013