0

Pénzügyi tanácsadás cégeknek

Pénzügyi tanács természetesen cégeknek és számos helyen biztosítva van. Egy cég életében a profit mellett az egyik legfontosabb dolog, hogy likvid legyen, azaz legyen elég tőkéje, fizetőképes legyen, és tudja tartani a határidőket. Pénzügyi tanácsadásra nem csak akkor van szükség, ha már a cég bajban van, hanem megelőzésképpen nagyon fontos a prevenció.

Ha egy cég alapításánál vagyunk, akkor muszáj egy pénzügyi tervet készítenünk nem csak rövid-, hanem közép-, és hosszútávra is. Ezen pénzügyi terv alapján kellene a cégnek előre haladnia, de nyilván vannak olyan gazdasági események melyek ezt a tervet módosíthatnák, ezért olyan pénzügyi tanácsadásra van szükség, mely komplex megoldást nyújt, és olyan tervet készít mely felkészíti a céget egy esetleges hirtelen gazdasági változásra.

Növekedésre és csökkenésre is fel kell készülni

Növekedésre és csökkenésre is fel kell készülni

Természetesen nem készülhet fel egy cég minden eshetőségre, hiszen nemcsak védekeznie, hanem támadnia is kell a piacon, ezért mindig eltérő ütemben, de kockáztatnia is kell. Ha azonban már a cégünk egy meglévő vállalkozás vagy vállalat, akkor is szükség lehet a fent említett pénzügyi tanácsadásra.

Hitel felvétele esetén akár ingyen is biztosít az adott pénzintézet tanácsadót direkt ilyen esetekre. Jó, ha kihasználjuk ezeket és élünk a lehetőséggel, hiszen sosem tudhatjuk mit hoz a jövő. Cégek számára még mindig az egyik legjobb megoldás a Széchenyi-kártya, mely az egyik legnépszerűbb céges hitel. Ezen kívül pedig akár cégre szabva is rendelkeznek a bankok a legkülönbözőbb KVV-hitel konstrukciókkal.

  
Iktatva: Befektetési tanácsadás, Pénzügyi tanácsadó Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pénzügyi tanácsadó 2013