0

Pénzügyi tanácsadás Budapest – lehetőségek tárháza

Pénzügyi tanácsadás Budapesten is elérhető, sőt, az országban itt található a legtöbb pénzügyi tanácsadó iroda, és itt kaphatjuk meg a legtöbb releváns információt, méghozzá profiktól. A pénzügyi tanácsadás kérésekor érdemes a pénzügyi kérdést közelebbről megvizsgálni, és szakértőhöz fordulni.

Nem mindegy, hogy milyen pénzügyi tanácsot kérünk ugyanis. Ha hitelt szeretnénk felvenni, akkor érdemes a bankok és hitelintézetének tanácsadóit megkérdezni. Ők fognak tudni minket eligazítani a konstrukciók és kalkulációk világában. Testre tudják szabni a pénzügyi helyzetünkre alkalmas hitelkártyát, lakáshitelt, vagy személyi kölcsönt is akár.

Pénzügyi tanácsadás Budapesten!

Pénzügyi tanácsadás Budapesten!

A bankokhoz fordulhatunk még akkor is, ha a pénzünket oly módon kívánjuk befektetni, hogy bent hagyjuk  a bankban kamatozni. Általában 20-30 millió forint felett már egyedi kamatot is kaphatunk. Ha befektetésről van szó, akkor brókerházak brókereit kell felkeresnünk, főleg ha nem lekötni szeretnénk a pénzünket, hanem egy bizonyos alapba tenni, mely lehet aranyhoz kötött, nyersanyagokhoz, vagy bizonyos szektorokhoz kötött (ilyen lehet az acélipar, olajipar, autóipar, egyéb nyersanyagok, stb.), az adott szektor teljesítése alapján fizető alapokba.

Ezen felül kérhetjük a devizakereskedők segítségét is, akik az úgynevezett FOREX-szel foglalkoznak. Itt a lényeg az az, hogy egy-egy devizapár elmozdulása (gyengülése, erősödése) hozza a hasznot, ez esetben shortolnak (az adott deviza gyengülésére számítanak), vagy longolnak (az adott deviza erősödésére számítanak), és bizonyos technikai elemzések alapján ezt ki tudják kalkulálni.

  
Iktatva: Befektetési tanácsadás, Pénzügyi tanácsadás, Pénzügyi tanácsadó Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pénzügyi tanácsadó 2014