0

Pénzügyi szolgáltatások

Ha pénzügyi szolgáltatásokat szeretnénk igénybe venni, akkor először alaposan meg kell gondolnunk, hogy milyen szolgáltatást szeretnénk és milyen célból. Pénzügyi szolgáltatásból nagyon sok létezik, már a kategóriáknak sincs se eleje, sem vége. Válogathatunk biztosítások közül, hogy ingatlanjainkat vagy ingóságainkat biztosítsuk, bankbetéteket köthetünk le, kereskedhetünk is akár forinttal, akár devizával, illetve trezort vagy széfet is bérelhetünk.

Pénzügyi szolgáltató maga a bank is ahol a számlánkat vezetjük, vagy ahová a hitelünket fizetjük. Ha szeretnénk forintot betétbe elhelyezni, akkor 3% körüli éves kamatra számíthatunk, ha devizát szeretnénk, akkor 0,5% körüli a kamat, mivel a magyar jegybank igen alacsonyan tartja az alapkamatot. Ez a jövőben nagy valószínűséggel emelkedni fog, aminek a bankbetétesek örülni fognak, a hitellel rendelkezők már annál kevésbé.

Pénzügyi szolgáltatás a betét lekötése is

Pénzügyi szolgáltatás a betét lekötése is

Ha biztosítást szeretnénk kötni, akkor az alapszolgáltatást nyújtó lakásbiztosítástól az ékszereinket, telefonunkat, házimozi rendszerünket biztosító ingóságokra köthető biztosítás típusokig, mindent választhatunk. Ha úgy látjuk, hogy érdemes a lakáson vagy házon kívül mást is biztosítani, akkor különböző pénzügyi csomagajánlatok közül is választhatunk.

Mindegy milyen pénzügyi termékhez jutunk végül, nagyon fontos, hogy ezt egy olyan szolgáltató biztosítsa részünkre, aki megbízható, leinformálható, és lehetőleg nagy, tőkeerős nemzetközi, nagy múltú világcég legyen. Ha náluk kötünk valamilyen pénzügyi szerződést, akkor az biztosíték arra is , hogy betartják a szabályokat, prudensen működnek, és mi is pénzünkhöz jutunk ha úgy adódik a helyzet.

  
Iktatva: Befektetési tanácsadás, Pénzügyi tanácsadó Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pénzügyi tanácsadó 2013