0

Pénzügyi banki állások

Pénzügyi banki állások két helyről érhetőek el. Vagy különböző gyűjtőoldalakról, karrier portálokról vagy személyzeti tanácsadó cégek honlapjáról szerezhetjük a friss infót. Érdemes a bankok karrier portálját figyelni elsősorban, de ezek közül is több létezik. Az egyik fajta weblap a sima információ nyújtó faja, mely tájékoztat az aktuális pozíciókról és a jelentkezés módjáról, fizetésről, és egyéb hasznos az állással kapcsolatos részletekről.

A másik típusa a bankok karrierportáljának, a saját regisztrációs adatbázis, melyet megnyitva saját profilt hozhatunk létre, és tölthetjük ki azokat az információkat, melyeket a bank elvár. Csatolhatunk önéletrajzot magyarul és különböző nyelveken. Igyekezzünk mindig ezeket frissíteni, mert azok a pályázók jutnak be állásinterjúra, akiknek friss az önéletrajza.

Jól fel kell állásinterjú előtt készülni, főleg, ha pénzügyi állásra jelentkezünk

Jól fel kell állásinterjú előtt készülni, főleg, ha pénzügyi állásra jelentkezünk

A gyűjtőoldalakon a pénzügyi állások között megtaláljuk a banki álláshirdetéseket is. Ezek általában rendszerezni lehet típus, vagy cégnév szerint – ha esetleg lenne preferenciánk a cég felé. A banki állásokat sokszor munkaerő közvetítő vagy munkaerő kölcsönző cégek hirdetik. Ilyenkor nem banki állományba kerülhet a jelölt, hanem a külsős cég fogja foglalkoztatni.

A munkaerő közvetítők weboldalán is találni rengeteg olyan pénzügyi banki állást, amely érdekes lehet a számunkra. Általában a call centerbe, fiókokba, ügyfélszolgálati helyekre lehet itt jelentkezni. Itt több körös interjúra lehet számítani, ugyanis a közvetítő cég is, illetve a pénzintézet is meg fogja interjúztatni a jelölteket, itt több rostán eshetünk túl és általában magyarul és az általunk beszélt nyelven, nyelveken történik az interjúztatás.

  
Iktatva: Pénzügyi karrier, Pénzügyi tanácsadó Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pénzügyi tanácsadó 2013