0

Lakossági pénzügyi tanácsadás

Lakossági pénzügyi tanácsadás gyakorlatilag bármelyik hazai pénzintézet fiókjában kérhető, azonban attól is függ, hogy ki milyen releváns tanácsot tudni adni, hogy milyen pénzügyi tanács ügyben keressük fel az ügyintézőjüket. Ha hitel, lakáshitel ügyben érdeklődünk, akkor érdemes a nagyobb, régi bankokhoz fordulni, hiszen nagyon-nagyon sok tapasztalattal rendelkeznek e téren.

Érdemes mindegyik hitel konstrukciót átbeszélni, hiszen nem mindegy, hogy drága személyi kölcsönt veszünk fel, vagy piaci kamatozású-, illetve államilag kamattámogatott lakáshitelt. Tény, hogy kisebb összegű személyi hiteleknél a kisebb intézeteket kereshetjük főleg fel. Ha biztosítás ügyben érdeklődnénk, akkor először tisztázzuk le, hogy milyen biztosításról van szó, és csak utána induljunk el.

Érdemes egészségügyi biztosítást is kötni

Érdemes egészségügyi biztosítást is kötni

Mivel lakáshitelhez, szinte bármelyik magyarországi bank kér lakáshitelhez kötött lakásbiztosítást, így ezt akár a bankban is megköthetjük. ha azonban nincs hitelünk, de azért szeretnénk biztosítást kötni, akkor nyilván valamelyik biztosítót érdemes felkeresni. Természetesen nemcsak lakásbiztosítást köthetünk, hiszen a biztosítóknak már egy külön termékpalettájuk van ingóságokra és autóra is.

Ha befektetni szeretnénk, akkor keressünk meg különböző brókercégeket, vagy független pénzügyi, pénzpiaci szakértőket, és az ő véleményüket kérjük meg. Utóbbi már lehet, hogy nem lesz ingyenes pénzügyi tanácsadás. Nyugdíj-takarékosság ügyben pedig a biztosítók és bankok is tudnak segíteni. Még így államosítás után is lehet szó arról, hogy nyugdíj-előtakarékossági szerződést kössünk, és pénzt takarítsunk meg a nyugdíjas éveinkre.

  
Iktatva: Befektetési tanácsadás, Biztosítási tanácsadás, Hitel tanácsadás, Nyugdíj tanácsadás, Pénzügyi alapfogalmak, Pénzügyi tanácsadás, Pénzügyi tanácsadó Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pénzügyi tanácsadó 2013