1

Gyors pénzügyi segítség

Gyors pénzügyi segítség általában egy bizonyos viszonylag kisebb összegű kölcsön, vagy hitel lehet. Ha gyorskölcsönt szeretnénk felvenni, akkor nagyon egyszerű dolgunk van: az erre szakosodott pénzintézetek akár 48 órán belül utalják a szükséges összeget. Ezek általában olyan kis összegű hitelek, hogy a bank nem kér még jövedelemigazolást sem, csak néhány személyes okmányt.

Ezzel nagyon meg tudják a folyamatot gyorsítani, hiszen a hitelbírálat ebben az esetben gyakorlatilag teljesen kiesik a körből, és a 48 órára is csak azért van szükség, hogy a különböző rendszerekbe az ügyfél adatai fel legyenek víve, és maga a folyósítás megtörténjen.

Kis összegű hitelt sokszor esküvőre vesznek fel

Ezek a kölcsönök nagyrészt alkalmi és vagy váratlak kiadásokra szoktak elmenni. Ilyen lehet egy esküvő, egy ajándékvásárlás, repülőjegy vásárlás, vagy akár egy temetés. Ezeket a gyors pénzügyi segítségeket általában elég magas kamattal nyújtják a bankok, akár 200-400% is lehet a teljes hiteldíj mutató, a THM. Azt is fontos tudni, hogy a legtöbb esetben ezeknek nem is havi annuitása van, hanem heti, tehát hetente kell egy bizonyos összeget visszafizetni.

Akkor érdemes csak ezt a lehetőséget választani, ha nagyon nem tudjuk másképp megoldani a költekezést és nagyon sürgős. Mivel nem nagy összegű kölcsönökről van szó, így akár 50 ezer forintot is igényelhetünk, de 500 ezer forintnál többet nem szívesen adnak a hitelintézetek, éppen azért nem mert sem jövedelemigazolást nem kértek az elején, se ingatlanfedezetet.

  
Iktatva: Hitel tanácsadás, Pénzügyi tanácsadás, Pénzügyi tanácsadó Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Gyors pénzügyi segítség"

  1. M.Éva szerint:

    Tiszteletem!

    Személykölcsönökkel kapcsolatban érdeklődnék,hol a “legkönnyebb” aki,minibál bérre van bejelentve,nincs folyószámlája/ha kell nyitunk/.22éves elmúlt és határozatnal idejű munka szerződéssel rendelkezik.Nem szerepel negatív listán,nincs hitele és nem is volt,és áru vásárlási hitele sem,soha.
    Köszönettel:Éva

Írj most.

Küldés
Pénzügyi tanácsadó 2013